Termékajánló

Termék részletekRóna Tamás, Nógrádi Gergely: Mázel Tov! Zsidó hittankönyv II.

Róna Tamás, Nógrádi Gergely: Mázel Tov! Zsidó hittankönyv II.
3 400 Ft+ ÁFA= 3 570 Ft
 • Róna Tamás, Nógrádi Gergely: Mázel Tov! Zsidó hittankönyv II.

  Sálom!
  Születésnapod van? Jó jegyet kaptál? Vagy talán egy gyönyörű, bomba gólt szereztél? Ezekre mondhatjuk igazán: Mázel Tov! Kíváncsi vagy arra, hogy mit is jelent ez a héber kifejezés? Akkor javaslom, olvasd el könyvünket!
  Ha bátor, talpraesett vagy, és egyben szereted a kalandokat és a kihívásokat, akkor egy különleges világba kalauzolunk el ismételten Téged, ahol résztvevője lehetsz annak, hogyan szövődik szerelem Izsák és Rebeka között, hogyan küzdenek az ikrek (Jákób és Ézsau) édesanyjuk pocakjában, hogyan tudja Jákób megjegyezni sok gyermekének nevét, a tarka köntös hogyan válik tortává József születésnapján.
  Természetesen továbbra is Golda mama és Joni lesznek vezetőitek, akikkel az első könyvben már megismerkedhettetek.

  A zsidó hagyományban a tanítás jelenti az életet. A Tóra örökérvényű történetei elevenednek meg a tankönyv lapjain, jól ismert, vagy talán kevésbé ismert szereplőin keresztül. Az első fejezetekben ismételjük és felelevenítjük a Sálom! hittankönyv tananyagát, a további fejezetekben pedig szentírási történetek mellett megismerhetjük a zsidó ünnepek rövid összefoglalását, folytatjuk a héber abc nyomtatott betűinek tanulását, és betekintést nyerhetünk egy kántor életébe.
  Jó szórakozást, okosodást kívánunk mindnyájotoknak! Aki második könyvünk végére ér, annak Mázel Tov!