Termékajánló

Magunkról és kiadványainkról

Kedves Vásárlóink!
A 2019. december 15. után beérkezett rendelések 2020. január 6-án kerülnek majd feldolgozásra.
Kérjük Önöket, hogy rendeléskor vegyék figyelembe a posta és a futárszolgálatok év végi túlterheltségét, amely miatt a kiszállítás ideje várhatóan megnő.
Megértésüket köszönjük!
Kellemes Karácsonyt és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk!

 

Tisztelt Olvasónk!

Szeretettel üdvözöljük webáruházunkban!

Kiadónk célul tűzte ki, hogy elsősorban magyar szerzők munkáit adja ki, melyek a zsidósággal kapcsolatos témákból adnak ízelítőt az érdeklődők számára.

Próbálunk olyan tudományos és hétköznapi műfajokkal foglalkozni, melyek a hazai könyvkínálatban nem, vagy csak hiányosan érhetőek el.

A Magyar Zsidó Tudományok sorozatunk limitált kiadással készül nemcsak a szakmai tudományos közönség részére, hanem a könyvgyűjtők számára is! Több egyházi egyetem, főiskola tananyag kiegészítőként használja évek óta ezeket a köteteinket.

Műveink nagy része reprint kiadás, de lehetőséget biztosítunk kortárs tudományos munkák megjelentetéséhez is. A modern korral együtt haladva, igyekszünk olyan területeket is elérni a zsidó könyvészet terén, mint a gyermek, ifjúsági irodalom, vagy a művészet, humor, gasztronómia, színházművészet vagy szépirodalom.

Biztosítjuk társkiadók számára, hogy műveiket a nálunk meglévő kínálattal együtt elérhetővé tegyék a téma iránt érdeklődők részére.

Bizonyos esetekben támogatunk magánkiadásokat is.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a kiadónk által eddig megjelent kötetek nagy része nemcsak a hazai, hanem a világ számos, rangos könyvtárában is ott vannak, az új köteteink után pedig nagy az érdeklődés!

Legyen Ön is az olvasónk, hallgatónk!
Válogasson kedvére a bal oldali menü használatával.

 

Tisztelettel:

a Gabbiano Print Kiadó Kft. munkatársai